FREE SHIPPING ON ALL BUSHNELL PRODUCTS

Xiamen Mingjing Optical Technology Co., Ltd. u regjistrua dhe u krijua më 1 shtator 2010. Kompania ndodhet në Nr. 1181 Fangshan South Road, Torch Industrial Zone, Xiang'an District, Xiamen City.Një ndërmarrje e teknologjisë së lartë që integron menaxhimin e prodhimit dhe shitjet.

eksploroni koleksionet tona

optikë për çdo moment

Certifikata

LAJME DHE INFORMACION

 • i ri

  Funksioni i regjistruesit të drejtimit

  1. Mbroni të drejtat dhe interesat legjitime të drejtuesve të mjeteve.Nëse ka përplasje me këmbësorë, biçikleta dhe motoçikleta që kalojnë rrugën, ato mund të zhvaten.Nëse ka një regjistrues drejtimi, shoferi mund të sigurojë prova të vlefshme.2. Riprodhoni videot e vëzhgimit, aksidentin...

 • lajme04

  Ligji i imazhit të lenteve konvekse

  Në optikë, imazhi i formuar nga konvergjenca e dritës aktuale quhet imazh real;përndryshe, quhet imazh virtual.Mësuesit me përvojë të fizikës shpesh përmendin një metodë të tillë të dallimit kur bëjnë dallimin midis imazhit real dhe imazhit virtual: "Imazhi i vërtetë është...

 • lajme03

  Çfarë është shtrembërimi i lenteve?

  Ky është një problem brenda fushës së optikës, e cila ka përkufizimin e vet standard në optikë.Imazhi i prodhuar nga nxjerrja e një fotoje me kamerën do të shtrembërohet.Për shembull, ne të gjithë kemi përvojën e fotografimit me kamera të zakonshme në shtëpi.Ekziston një lloj lente e quajtur "...

 • lajme02

  Si të rregulloni hapjen e lenteve?

  Kur rregulloni irisin, irisi është gjithmonë në një gjendje hapjeje më të madhe.Vetëm kur shtypet butoni i diafragmës për të liruar diafragmën, diafragma tkurret automatikisht në faktorin e caktuar f dhe apertura kthehet në një hapje më të madhe pas ekspozimit.Çfarë është lente?Lente ka dy gishta ...

 • lajme01

  Njohuri rreth parametrave të lenteve (ky artikull mund të ndahet në një ose dy sipas përmbajtjes)

  1. Madhësia e imazhit Madhësia e imazhit është gjithashtu madhësia e ekranit;Madhësia e imazhit të sensorit: Vazhdoni të përdorni madhësinë standarde të formatit të tubit të kamerës, është madhësia e diametrit të jashtëm të tubit të kamerës.2. Gjatësia fokale Koncepti i referohet distancës nga qendra e thjerrëzës deri në pikën qendrore të dritës gat ...

MBËSHTETJE DHE NDIHMË

KANALET TONA SOCIALE

 • Cicëroj
 • sns04
 • instagram
 • sns01