FREE SHIPPING ON ALL BUSHNELL PRODUCTS

Xiamen Mingjing Optical Technology Co., Ltd. е регистрирана и основана на 1 септември 2010 година. Компанијата се наоѓа на бр. 1181 Fangshan South Road, Torch Industrial Zone, Xiang'an District, Xiamen City.Претпријатие со висока технологија што го интегрира управувањето со производството и продажбата.

истражете ги нашите колекции

оптика за секој момент

Сертификат

ВЕСТИ И ИНФОРМАЦИИ

 • нов

  Функцијата на рекордерот за возење

  1. Заштитете ги легитимните права и интереси на возачите.Доколку дојде до судир со пешаци, велосипеди и мотоцикли кои поминуваат на коловозот, може да бидат изнудени.Ако има рекордер за возење, возачот може да обезбеди валидни докази.2. Репродуцирајте ги видео записите од надзорот, несреќата...

 • вести04

  Закон за сликање на конвексни леќи

  Во оптика, сликата формирана од конвергенција на вистинската светлина се нарекува вистинска слика;инаку се нарекува виртуелна слика.Искусните професори по физика честопати споменуваат таков метод на разликување кога ја разликуваат вистинската слика и виртуелната слика: „Вистинската слика е ...

 • вести03

  Што е дисторзија на леќата?

  Ова е проблем во опсегот на оптиката, која има своја стандардна дефиниција во оптиката.Сликата произведена со фотографирање со камерата ќе биде искривена.На пример, сите имаме искуство да фотографираме со обични фотоапарати дома.Постои еден вид леќа наречена „...

 • вести02

  Како да се прилагоди отворот на леќата?

  При прилагодување на ирисот, ирисот е секогаш во состојба на поголема решетка.Само кога ќе се притисне копчето за бленда за да се ослободи блендата, блендата автоматски се намалува до поставениот фактор f, а блендата се враќа на поголема бленда по експозицијата.Што е леќата?Објективот има два прста ...

 • вести01

  Знаење за параметрите на леќите (оваа статија може да се подели на една или две според содржината)

  1.Големина на слика Големината на сликата е исто така и големината на екранот;Големина на сликата на сензорот: Продолжете да ја користите стандардната големина на формат на цевката на фотоапаратот, тоа е големината на надворешниот дијаметар на цевката на камерата.2.Фокална должина Концептот се однесува на растојанието од центарот на објективот до фокусната точка на светлината gat ...

НАШИТЕ СОЦИЈАЛНИ КАНАЛИ

 • твитер
 • sns04
 • инстаграм
 • sns01