FREE SHIPPING ON ALL BUSHNELL PRODUCTS

Malamalama e uiga i faʻataʻitaʻiga tioata (e mafai ona vaevaeina lenei tusiga i le tasi pe lua e tusa ai ma le anotusi)

1. Ata tetele

O le tele o ata o le tele foi o le lau;

Tele ata o le masini:

Fa'aauau le fa'aogaina o le lapo'a masani o le pu'e pu'e pu'e, o le lapo'a pito i fafo o le pu'epu'e.

2. Focal umi

O le manatu e faatatau i le mamao mai le ogatotonu o le tioata i le nofoaga autu o le malamalama gathering.It foi le mamao mai le ogatotonu o le tioata i le ata o vaalele o le sensor luga i le module.The focal umi o se taua tele. faʻamaumauga, ma o le a faʻaaogaina i le fuafuaina o le loloto o le fanua ma FOV i le lumanaʻi.

3. Vaaiga

E tolu ituaiga o tioata: tulaga masani, lautele-matamata, ma teleata tioata.

E ui lava o le vaega e mafai ona vaʻaia e le mata o le tagata e mafai ona oʻo atu i le 180 tikeri, o le maualuga e mafai ona iloa moni le foliga ma le lanu e tusa ma le 50 tikeri. E masani lava, o le vaʻaiga o le paʻu paʻi e 55 tikeri i le 65 tikeri.O le mea moni, e tatau ona faʻavae i luga o manaʻoga moni o tagata faʻatau; Seesaw mataupu faavae, faʻamoemoe tagata gaosi tioata e mamanuina se vaʻaiga tele e mafai ona fetaui mo le tele o masini, ae o le tele o le vaʻaiga, o le tele o le chromatic aberration e manaʻomia. ia faatoilaloina.

4.Chromatic aberration

E le mafai e le tioata ata ona toe fa'afo'i atoatoa se mata po'o se ata malamalama fefiloi-umi i se tulaga, ae o se mea fa'afefeteina;o le ata o le mea faitino vaalele ua le toe o se vaalele, ae o se luga curved, ma le ata ua leiloa le tutusa.O nei faaletonu o ata e ta'ua o le chromatic aberrations.

5.Depth of Field & Depth of Focus

(1) Le loloto o le fanua & loloto o le taulaiga
A'o le'i faia ma pe a uma le taula'i, e amata ona fa'apotopotoina le malamalama ma fa'asalalauina, ma fa'apogai ai le ata o le mata'itusi, ma fa'atupuina ai se li'o fa'alautele.O lenei li'o ua ta'ua o le li'o o le fenumia'i.

O le mea moni, o le ata puʻeina e vaʻaia i se auala patino (e pei o le faʻataʻitaʻiga, faʻalauteleina i se ata, ma isi).O le ata e lagona e le mata le lava o loʻo i ai se mafutaga sili ma le faʻalauteleina, mamao o le vaʻaia ma le vaʻai mamao.Afai o le lautele o le li'o o le fenumiai e la'ititi nai lo le agava'a fa'aituau o le mata o le tagata, e le mafai ona iloa le faanenefu na faia e le ata moni i le va'aiga.O lenei li'o le iloagofie o le fenumia'i ua ta'ua o le li'o fa'atagaina o le fenumia'i.

(2) loloto o le fanua
O lo'o i ai se li'o fa'atagaina o le fenumia'i a'o le'i mae'a le fa'atatauga, ma o le mamao i le va o li'o e lua o le fenumia'i ua ta'ua o le loloto o le taula'i.Aʻo leʻi maeʻa ma le maeʻa o le mataupu (tulaga taulaʻi), o loʻo i ai pea le vaʻaiga manino o le ata, o le loloto o le fanua.I se isi faaupuga, o le loloto pito i luma ma tua o le mataupu ma le tikeri o le faanenefu o ata i luga o le ata o loʻo i totonu uma o le tapulaʻa o le liʻo faʻatagaina o le fenumiai.
O le loloto o le fanua e fesuisuia'i ma le umi fa'atatau o le tioata, taua o le avanoa, ma le mamao o fana.Mo se umi fa'amautu ma le mamao o fana, o le la'ititi o le avanoa e fa'aaoga, o le tele fo'i lea o le loloto o le fanua.Le mataupu faavae o le myopic alofa squinting.

(3) Faataitaiga
Tulaga su'esu'ega,CNF7246, Lens DS628A
Parameter, EFL=2.94mm FNO=2.0 SENSOR PIXEL SIZE=1.75um

(4)Vcm nisi mea leaga le taula'i
Le lelei le taula'i latalata
Pe a mamanuina le U'u, o le ta'i pito i tua o le tioata mai le mamao i le latalata o le a i totonu o le va o le VCM.Afai e le lelei le mamanuina o le maualuga o le Uu, o le a aliali mai se tagata o loʻo uu i luga o le tioata e latalata ile taulaʻi, e mafua ai le le lelei o le taulaʻi.

6. Fa'alavelave

O le mea e taʻua o le faʻalavelave e faʻatatau i le maualuga lea e liliu ai se laina saʻo i se piʻo pe a uma ona fana i totonu o le tioata.O le tikeri o le faʻalavelave e faʻatatauina e pei o le pasene o le suiga i le tele o ata i le tele o ata faʻataʻitaʻiga. maaleale i le sa'o ma le curvature o le laina.O le mea lea, o le tele o tioata faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻiga e matua popole lava e uiga i le faʻaogaina o le faʻailoga fanua o le faʻalauteleina, e masani ona seti i le 2%.

7. Fa'amalamalamaga fa'atatau

Manatu, o le fua faatatau o le malamalama o le fanua o le vaaiga i luga o le axis opitika i le fanua atoa o le vaaiga i luga o le vaalele ata, o lona uiga, o le fua faatatau o tulimanu diagonal o le sensor ata i le malamalama vavalalata, o lenei tau e faatapulaaina e le cos4θ o le malamalama o le malamalama, ma tulimanu o le vaega vaega O le felafolafoaiga malamalama o le felafolafoa'i malamalama e maualalo, ae e le maualalo tele o loʻo i ai se faʻaaliga o vignetting.


Taimi meli: Oke-08-2021